~JB~. I'm sure it's more than us. [Ł]

Emma, a francia származású lány kalandos utat jár be. Los Angelesben megismerkedik a Jonas Brothers tagjaival, akiknek megjelenése gyökeresen változtatja meg a lány életét. És amikor a zavaros elválás után, 7 év múlva ismét feltűnnek, Emma csak menekülni próbál érzelmei elől. Vajon a korábbi szerelme iránt még mindig érez valamit? És változtathat ezen az a tény, hogy Emma menyasszony? Ha megszeretnéd tudni, csak olvass bele:DDD

Friss topikok

ünnepek

2010.12.24. 17:03 doore.us5

Ezúton szeretnék boldog karácsonyt kívánni minden olvasómnak, és annak aki erre tévedt. Remélem, hogy mindenki rengeteg ajándékot és szeretetet kap az elkövetkező 2 napban, valamint a 2011-es évben. (K)

 

Valamint azt is szeretném még mondani, hogy az idén még lesz egy rész. Amolyan búcsúzó rész - az évtől. :) Idén sajnos nem sok időm volt a blogomra, ez meg is látszik, de remélem, hogy az a pár ember megmaradt nekem aki olvassa ezt.

Mégegyszer kellemes ünnepeket. Sziasztok!

Joyeux Noël ♥ - ha már tanulok franciául:$

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://me-jonasb.blog.hu/api/trackback/id/tr182537174

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csengery Kristóf - RÍMJÁTÉK A HÓBAN 2010.12.24. 17:55:59

                              K. D.-vel és J. A.-val                              A hóesésbe...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása