~JB~. I'm sure it's more than us. [Ł]

Emma, a francia származású lány kalandos utat jár be. Los Angelesben megismerkedik a Jonas Brothers tagjaival, akiknek megjelenése gyökeresen változtatja meg a lány életét. És amikor a zavaros elválás után, 7 év múlva ismét feltűnnek, Emma csak menekülni próbál érzelmei elől. Vajon a korábbi szerelme iránt még mindig érez valamit? És változtathat ezen az a tény, hogy Emma menyasszony? Ha megszeretnéd tudni, csak olvass bele:DDD

Friss topikok

A kiss?

2009.12.08. 20:43 doore.us5

7. rész


- Miley Cyrus.
Egy nálam kicsit magasabb lány lépett ki George háta mögül, bár piros magassarkú volt rajta. Hozzá piros koktélruhát viselt, kezében mikrofon. Mellette egy szőke nő állt. Miley egyenesen Nickre mosolygott, a többi srácra még csak rá sem pillantott.
- Miley... - morogta Sophie.
- Sziasztok! - köszönt. Most először vette le a szemét a barátomról, de csak pár pillanatra. Ám Nick nem nézett rá, a földre szegezte pillantását és megszorította a kezem.
- Show time! - szakította meg a kínos csendet Kevin bá'.
- Sok sikert, fiúk! - mosolygott Denise fiaira.
- Szurkolj - kacsintott Joe Sophiera és kirohant a színpadra.
- Gyere, Nick!
- Carrie - kezdte Nick miközben hallottam ahogy Joe köszönti a rajongókat. Átölelt és a fülembe súgta: - Ne izgulj! Szeretlek.
Elengedett és kiment a bátyjai után.
- Kezdődjön a buli!
A színpadon álló srácok rákezdtek egy pörgős számra. Pár pillanatig Nicket figyeltem, aztán jobbra néztem ahol Miley állt, inkább elfordítottam a tekintetem. Sophie megérezte a belőlem áradó feszültséget ezért elhúzott a színpad mögött egyenesen a másik oldalra. Még mindig feszült voltam, próbáltam megnyugodni. A karomat összekulcsoltam a mellemen úgy hallgattam a koncertet. Joe a harmadik szám után így szólt a közönséghez:
- Van egy kis meglepetésünk a számotokra. Van itt egy réi barátunk... Köszöntsétek a színpadon:
- MILEY CYRUS-t!!! - kiáltotta Kevinnel együtt.
A rajongók sikoltozni kezdtek és hatalmas tapsviharral köszöntötték kedvencüket. Nick mosolyt erőltetett az arcára és pacsizott a lánnyal.
- Szép lány, tehetséges. De Nick már túl van rajta - mondta Sophie.
- Honnan veszed?
- Onnan, hogy fél évig harcolt érted...
Oké, Sophie ezzel talán egy kicsit megnyugtatott. De én nem vagyok akkora...hm... ennyire magabiztos. Mint Bella Swan. Hisz ő sem értette mit szeret benne Edward. De Nick nem vámpír...legalább is remélem. :D De a bizalmamat nem növelte.:S
Miley és Jonasék Ronan Keating 'When you say nothing at all' című számát adták elő. Szerettem ezt a számot és a Jonas-Cyrus változat sem volt rossz.
- köszönjük, Mileyz! - sikoltás.
- Sziasztok, srácok! Szeretlek titeket - Miley puszit dobott a közönségnek és lejött a színpadról.
Miért pont azon az oldalon ahol mi álltunk, ó, miért? Sophie szerint direkt - mondta később. Miley lenézőn nézett rám, én pedig magasra felvont szemöldökkel vissza rá.
- Én azt hittem, hogy Nick Selenánál nem süllyedhet mélyebbre. Úgy látszik, mégis... - mondta.
- Érdekes, szerintem viszont mind Selenával, mind velem föléd kerekedett - vágtam vissza.
- Hm... érdekes, a te nevedet nem ismeri senki. Selenáét? Talán a szomszéd lány, azt a nyávogó hangot... - kacagott. - Nos, kicsi lány, vigyázz, mert vissza fogom szerezni Őt!
- Érdekes, Miley nekem pont olyan érzésem van mintha egy macskával beszélnék... És a visszaszerzésről, itt helyben megesküdök, hogy nem fogod elszedni tőlem Nicket. Akármit tehetsz, mondhatsz, de ő az enyém marad!
Szigorú hangom hallatán mintha egy pillanatra megremegett volna. Aztán hátradobta a haját, felemelte a fejét és elvonult. Sophie rám mosolygott.
- Szép volt, Em! Hidd el, Nickhez sokkal jobban illesz, mint Miley.
- Igen, remélem - mondtam magamban.
Jonasék közben lejátszottak egy újabb számot, ami után még párat és lejöttek a színpadról.
- Gyere, menjünk oda! - mondta Sophie.
A színpad mögött átmentünk a másik oldalra. A három fiú az apja szónoklatát hallgatta, közben vizet kortyolgatott.
- Milyen volt? - lihegte Joe.
- Remek, nagyon tetszett!
Leültem Nick mellé, aki szabad kezével átölelte a vállam.
- Miley?
- Nem tudom hol van. Remélem elment, jó messzire - ezt a megjegyzést Kevin is hallotta.
- Egy éve ilyenkor még nagyon hiányzott...
- Igen, de mint mondtad, az már egy éve volt - vágott vissza Nick.
- Amikor legutóbb smároltatok élvezted - mi?!
- Az rég volt!
- Nem annyira - feleselt tovább Kevin.
Mintha elfelejtették volna, hogy én is ott vagyok. A két testvér, akik annyira megértették egymást azon veszekedtek, hogy Nick ex barátnője mit csinált! Ledermedve ültem ott mindenki között. Közben Denise félbeszakította a civakodást és beküldte öltözni a fiait. Nem vettem észre mikor vette le Nick a kezét a vállamról. Nem vettem észre ahogy Sophie visszakérdez az elhangzott mondatokról Denise-től. Még azt sem, hogy Joe felhúz: ideje menni.
Próbáltam észbe kapni, de nem igazán ment. Amíg kiértünk a kisbuszig magamnál voltam, aztán újra elvesztem a gondolataimban. A többiek beszélgettek körülöttem, nevetgéltek, csak néha, néha néztek rám mi bajom is lehet..?
 - Carrie, elsápadtál - mondta Nick egy kicsit rémülten.
- Valóban, jól vagy, Em?! - kérdezte Sophie és Joe egyszerre. megráztam a fejem és válaszoltam:
- Persze, jól vagyok! - egy kis mosolyt is erőltettem az arcomra. m amint megállt a kocsi a házunk előtt elköszöntem egy "viszlát"-tal és kipattantam a buszból.
Berohantam a házba, fel a szobámba ott is a fürdőbe.  Már félig teleengedtem a kádat amikor hallottam, hogy Sophie szobájának az ajtaja becsukódik. Levetkőztem és beültem a forró vízbe.
Megnyugtatott, egy pillanat alatt elzsibbasztotta feszült végtagjaimat. Próbáltam nem gondolni semmire, de nem mentek ki Kevin szavai a fejemből, se Miley-é. Végül valószínűleg elszundítottam ,mert arra eszméltem, hogy a víz hideg és a telefonom csörög. Kimásztam a kádból, magamra tekertem egy törülközőt és kimentem a szobámba. A telefonom az ágyon hevert, az Aloha from Hell legújabb számát játszva Nick állt a kijelzőjén.XXX Pár másodpercig hezitáltam, majd visszamentem a fürdőbe. Míg megtörülköztem, fogat mostam és lemostam magamról a sminket hallgattam ahogy a telefonom újra és újra rákezd az ismerős dallamra.
Arra gondoltam Nicknek sem tetszene ha Sophie arról beszélne milyen volt nekem Noellel csókolózni. Leültem törökülésben az ágyam közepére és figyeltem a telefonom. 13 nem fogadott hívás után abbahagyta. Örültem, hogy felhagyott a próbálkozással, ám biztos voltam: holnap folytatja. Nagyot sóhajtottam és hátra dőltem. Nem tudtam miért csinálom ezt. Szeretem Nicket, de ez a civakodása Kevvel összezavart, főleg az enyém Cyrus-szal.
Csendben lelopóztam a konyhába. Kivettem a kamrából egy üveg ásványvizet. Épp a hűtőben keresgéltem valami kaját amikor hallottam, hogy kopognak az ajtón. Rémülten kaptam oda a fejemet, mi van ha betörő - gondoltam. Kezemben kiskanállal mentem az ajtóhoz, közben újabb kopogás.
- Ki az? - szóltam ki.
- Nick vagyok. Nick Jonas!
Hát ez nem igaz. Tűnj már el!
- Menj el!
- Nem. Nem megyek sehova amíg be nem engedsz - akadékoskodott.
- Akkor addig fogsz ott ülni amíg apa reggel ki nem megy az újságért - mondtam.
- Rendben - hallottam ahogy leül és neki dől az ajtónak. Nem érdekelt, visszamentem a konyhába, kivettem egy zacskós salátát a hűtőből, fogtam egy tubus majonézet és visszaindultam a szobámba. Az első lépcsőfokon álltam amikor felrémlett, hogy Nick valóban képes egészen reggelig ott ülni.
Visszafordultam és kinyitottam az ajtót. Hirtelen érte, hátra zuhant.
- Aú!
- Miért vagy itt? - felállt.
- Miért viselkedtél így este? - kérdezett vissza.
- Én kérdeztem előbb...
- Azért jöttem, hogy kinyögd mi a baj!
- Jó, jó! - motyogtam.
- Mi volt az a veszekedés Kevinnel?
- Te nem szoktál civakodni Sophieval? -vágott közbe.
- Egész éjjel az zeng a fejemben amit a bátyád mondott. "Amikor legutóbb smároltatok élvezted!" - mondtam hangosabban.
- Ó, szóval ez a baj... - motyogta úgy mint aki épp most értett meg egy bonyolult matek példát.
- Baj?! Téged nem zavarna ha Noelről beszélnék?! - kérdeztem dühösen.
- Valószínűleg zavarna - higgadt volt, mintha arról beszélne mit vett Joenak karácsonyra. És ez zavart.
- Miért vagy ilyen nyugodt? - kérdeztem. - Épp veszekszem veled!
- Akkor zúdítsd rám a dühöd - kitárta a karjait jelezve nem védekezik.
- Miről beszélt Kevin? Mi volt az a csók? mikor volt az a csók? Mi az hogy élvezted?! Megcsaltál, Nick? - zúdítottam rá a kérdéseimet, az utolsó előtt egy kisit vártam.
- Amiről Kevin beszélt az..az csak hirtelen felindulás volt. Legutóbb akkor csókoltam meg Miley amikor Frankie, vagy is  te megláttál vele - magyarázta.
- Hirtelen felindulásból..? A barátnőd előtt..?
- Figyelj, te még nem ismered Kevinnek ezt az oldalát. Ő nagyon jó fej, nem ismerek jobb embert nála, alig van rossz tulajdonsága. De ha hirtelen kapja fel a vizet akkor nagyon durva dolgokat is képes mondani. Ez egy ilyen eset volt... - még mindig higgadt volt.
- De... - kezdtem, de a mutatóujját a szám elé rakta és közelebb lépett.
- Senki nem csókol jobban nálad, Kicsi Carrie. Hidd el, kérlek... - suttogta.
- Nem megy - morogtam vissza.
Megfogta a tarkómat, ajkai gyengéden bekebelezték az enyémeket. Másik kezét a derekamra rakta miközben egyre vadabbul csókolt. Kirázott a hideg ahogy édes, puha, forró ajkai kényesztettek - még szorosabban ölelt. Mikor ajkai lecsúsztak az államra majd a nyakamra megkérdezte:
- Most elhiszed...?
- Csak azt, hogy utálom amikor el próbálsz csábítani - sóhajtottam válaszol.
Szívesen tovább csókolgatta a nyakamat ám nem hagytam neki.
- Figyelj, el hiszem, de nem válaszoltál minden kérdésemre!
Nagyot sóhajtott és felemelte a fejét. Mélyen a szemembe nézett.
- Nem csaltalak meg!
Még fél percig fürkésztem barna szemeit, hátha találok valamit benne ami kételkedésre ad okot.
- Oké, ezt is elhiszem - mondtam!
- Köszönöm - belecsókolt a tenyerembe.
- Öhm... Nick? Azt hiszem ideje lenne lefeküdnünk. Tudod, holnap is van nap...- feleltem zavartan. Újra sóhajtott.
- Rendben. Akkor hol... vagyis ma találkozunk - halkan kuncogott, majd egy kis puszit nyomott az arcomra és elindult haza.
Nem hittem, hogy ilyen könnyen kimagyarázza. Valahol még mindig kételkedtem benne, de ha hajnali 1kor képes volt eljönni ide azért, hogy meg tudja mi a baj... hát ez igen szép dolog volt. Ekkor eszembe jutott, hogy elfelejtettem rázúdítani Miley által felgyülemlett dühömet. De cégül rájöttem: nem éri meg, hisz egy ilyen sráccal ezért összeveszni..? Nos, totális hü.lyeség lenne.
Remegett a kezem amikor betakartam magamat a takarómmal. Egyrészt azért, mert még mindig nem hittem neki, másrészt attól a csókjától. Remegtem a tudattól mit fog anya szólni ha meglát holtkórosan és attól, hogy vajon mik  fognak még itt történni. Átfordultam a jobb oldalamra és megláttam az ágy szélén Pingu-t. Még hogy nincs kivel megosztanom a titkaimat?! Hisz pont erre a célra kaptam Sophietól.
Elmosolyodtam és lehunytam a szemem.

 

bocsi, hogy msotanában ilyen ritkán vannak részek, de nem igazán van időm írni. Ezt a részt full a füzetemben írtam gitár előtt. Tehát egy óra alatt leírtam 4 oldalt:D:D *büszkefej*

szóval mégegyszer bocsi.remélem nincs harag és azt is, hogy tetszett a rész.:D és örülök a kommentároknak. <3

puszi   :Dóri.:*

A bejegyzés trackback címe:

https://me-jonasb.blog.hu/api/trackback/id/tr991584430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barbi96 2009.12.10. 19:43:13

miért lenne harag?
na, hozzád feljöttem, és bár szarul vagyok, fokozatosan javulok, így jut némi időm és erőm egy kicsit olvasni:/
nyugodtan legyél büszke magadra!
megérdemled, hosz megint egy hiperfantasztikus részt adtál nekünk!
Miley...én bírom őt
de...nem tudom melyikőjüket sajnáljam
Nick-et vagy Emmát:/
Nick-et, mert Em nem hisz neki, kételkedik benne
vagy Emmát, mert megemészti őt a Miley miatt felgyülemlett harag, és a Nick-ben érzett kételkedés
mindkettőt sajnálom, mert....
azért, amiket az előbb leírtam
igen, Nick valóban képes lett volna ott ülni reggelig, hisz szereti
de engem ez nyugtalanít, hogy ilyen nyugodt volt miközben Em veszekedett vele :S
nem volt szép tőlük, főleg nem Kevintől, hogy Em előtt vitatta meg a Nick Miley-val való csókolózását
szemét dolog volt, és most lehet, ez miatt full mély vízbe a kapcsolatuk

na, nem bírom befogni a számat xD túl sokat beszélek xD nagyon nagyon várom a kövit, és ez marhatutiszuper lett!!!!!!!!

Era2294 2009.12.13. 19:15:31

Barbi elmondott mindent.. (:
téll jó lett :)
hajrá Dóriika :)
puszi(k)
süti beállítások módosítása