~JB~. I'm sure it's more than us. [Ł]

Emma, a francia származású lány kalandos utat jár be. Los Angelesben megismerkedik a Jonas Brothers tagjaival, akiknek megjelenése gyökeresen változtatja meg a lány életét. És amikor a zavaros elválás után, 7 év múlva ismét feltűnnek, Emma csak menekülni próbál érzelmei elől. Vajon a korábbi szerelme iránt még mindig érez valamit? És változtathat ezen az a tény, hogy Emma menyasszony? Ha megszeretnéd tudni, csak olvass bele:DDD

Friss topikok

káromkodáslánc

2010.10.12. 21:00 doore.us5

sziasztok

a rész kész van, de sajnos nem tudom feltenni. a word totál befagyott, és most attól félek, hogy az egész el fog veszni:S:S:S 2 hete írom, szóval akkor valószínűleg ki fogom hajítani a gépet az ablakon, vagy ilyesmi. a gáz az, hogy megpróbálnám megcsinálni, de helyben bealszok..:S szóval majd holnap, vagy holnap után megnézem mi lett vele, és ha elveszett az egész akkor újabb pár napig sajnos nem tudok jelentkezni.

tényleg NAGYON sajnálom!(jéé, 10 perc eltel és végre betöltötte a megfelelő mappátXS) most megyek zuhanyozni meg ilyenek és gyakorlom a káromkodás láncot:)

majd jövök. puszi:*

A bejegyzés trackback címe:

https://me-jonasb.blog.hu/api/trackback/id/tr32366613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása